VELKOMMEN TIL ELGGRUPPA

Det å være ”elg” her på Solvangen betyr at du nå er en av de største barna på barnehagen. Det betyr også at du har det siste året på barnehagen før du begynner på skolen, og det skal du være stolt av. De minste barna ser opp til dere elger, og da er det viktig at vi er en god venn med alle slik at alle har det bra og trives i barnehagen.


På avdelinga til elgene har vi mye forskjellig vi kan holde på med. Siden mange er opptatt av bokstaver og tall, så har vi mange spill og aktiviteter rundt dette. Vi har ei stor tavle hvor du kan skrive og tegne, og i tillegg har vi et bibliotek hvor vi pleier å ha høytlesing. I år skal vi også ha en matteklubb hvor vi kommer til å ha forskjellige aktiviteter både på base og på tur.


Vi har en flott formingskrok hvor vi kan male, tegne og ellers få fram mange ulike kreative uttrykk. Dere vil også få hver sin vev som dere kan jobbe med når dere har lyst til det, og hver ferdige vev blir pent hengt opp på en egen vevutstilling. Alle elgene vil få hver sin arbeidsboks med navn og bilde på. Den skal dere ha til å samle tegninger, veven og ikke minst elgpermen oppi.


Rett utenfor formingskroken kommer det en flunkende ny snekkerbod. Her kan vi snekre, sage, hamre og skru, så det skal bli stor aktivitet og mye jobbing. Hva som blir laget er foreløpig strengt hemmelig !!


På elggruppa jobber vi også med en del prosjekter. Det første prosjektet vi går i gang med etter oppstart, er innholdet i feriekofferten. Vi håper oppgaven var grei, og hvis du synes den var vanskelig så er det lov til å få litt hjelp.


For driftsåret 2012/2013 blir det 22 barn på Elg-gruppa. Av de voksne er det Diana, Anni, Hilde og Marit som skal være sammen med deg.


Da ønsker vi god sommer, og vi gleder oss til det nye barnehageåret med alle nye elger.